Myspace Glitter Text

Wednesday, 8 February 2012

kau takkan pernah terganti

assalamualaikum..
herm... susahnya.. nak tau apa yang susah ?? susahnya kalau orang tu tak tau perasaan kita.. kita kat sini beria-ia rindukan dia , jaga perasaan dia , then dia kat sana tak kesah langsung pasal kita... bukan setakat tak kesah , tapi tak fikir langsung pun pasal diri kita.. saket hati tu memang ye lah... sedihnya jangan cakap.. tuhan je yang tau camane perasaan kita sekarang ni..

aku menangis kalau fikirkan pasal dia.. aku tak tau kenapa aku boleh sayang dia camni sekali.. dia takkan pernah terganti.. tu je yang aku tau.. bagi aku , diri aku hanya untuk dia.. walaupun hati dia takkan pernah jadi milik aku , tapi hati aku akan sentiasa jadi milik dia.. aku akan tunggu dia selama mana yang boleh.. selagi dia tak jadi milik sesiapa , selagi tulah aku akan setia tunggu dia..

maafkan aku sebab sayangkan kau.. walau apapun yang jadi , aku takkan pernah lupakan kau..

jiwang kan aku ni ?? hahah , tak kesahlah apa pun yang korang fikir pasal aku.. aku memang camni sejak azali pun.. yelah , korang bolehlah cakap ape-II pun sebab korang tak tau ape yang aku rasa.. cubalah benda ni jadi kat korang , naik giler korang dibuatnya.. ye , aku sedar aku bertepuk sebelah tangan.. tapi aku pun sedar setiap manusia diciptakan pasangan masing-II... so , tak salah kalau kita berusaha cari pasangan yang tercipta untuk kita kan ?? memanglah kalau jodoh tu tak kemana.. tapi , kalau dah sayang nak buat macam mana kan.. kalau aku ngan dia takde jodoh , so aku kenalah terima ngan hati terbuka.. kalau ada , amin , alhamdulillah.. sebab aku memang sayang yang teramat ngan dia tu..

korang , taon ni aku SPM.. so , doakan lah aku berjaya dengan cemerlang keyh.. amin... kepada semua member-II batch-95 same ngan aku , aku doakan korang berjaya keyh.. aku pun nak buktikan kat orang yang selama ni mengata aku yang bukan-II , aku ni boleh.. aku nak buat family aku bangga ngan keputusan yang aku dapat nanti.. ok lah , entry aku kali ni 2 dalam 1 , sebab aku bukan rajin sangat nak update blog ni.. lagi-II bila dah jadi SPM candidate ni.. huhu.. ape-II pun , enjoy your life.. sedih-II jugak , tapi ingat , kita masih ada orang lain yang boleh bahagiakan hidup kita.. jangan terlampau bergantung pada orang lain sampai kita hilang pedoman diri.. ingat ALLAH yang sentiasa menemani kita saat kita susah and senang..

aku tau aku bukan baik sangat nak nasihat orang , tapi sekurang-IInya aku bagi peringatan buat korang keyh ^^,.. sebab aku sayang korang.. aku sayang semua kawan-II aku.. btw , wish me good luck okeyh (!).. yes the best !!!!!