Myspace Glitter Text

Saturday, 29 October 2011

serba tak kena..

dah lama tak update blog.. misz lah.. hahha.. tak ada cerita lah.. sebab tu malaz nak update.. ha ! nak cerita ni.. semalam aku pegi karoke.. with my friends lah kan.. selalunye memang aku hantu mic.. tapi tak tau lah kenapa semalam tak de mo0d nk nyanyi.. sorry ye alip , udin.. korang belanja aku , tapi aku buad bodow je ngan korang.. malam tuh aku gi tengok kude kepang.. tiba2 aku teringat kat sharil pulokkk.. dah lame tak nampak die maen kude,, peh , seram betullah malam tu.. tibe2 salah sorang penari tuh mabuk.. kejar orang tau.. die lari arah tempat aku berdiri.. aku ingatkan die nak attack aku , rupe2nye dak laki yang berdiri sebelah aku.. tak menyirap pulak darah aku kan.. lepas tuh aku rase panas.. last2 aku terus masuk kete.. tidow.. ergh !! mimpi2 aku tau.. takoddd... aku pun tak tau kenapa aku serba tak kene semalam.. hmp..
:: buang tebiad agaknye aku nieyh ::