Myspace Glitter Text

Friday, 21 October 2011

balak baru..

aku jmpe balak baru !! hahah.. (gedik betul !!),, takdelah.. sebenanye aku dah lame kenal die.. tapi baru skarang aku sy0k kat die.. eish aku nieyh.. lau boleh sume laki aku nak.. ek'eh xde lah,, gurau je.. (padahal sebaliknye,,).. ciannye sayang aku.. nak kate sihat , tah la,, nak kate xsihat , leh bawak moto.. erwm,, cume die cepat penad je,, sayang.. miss u lah.. takde kredit.. boringnye.. time aku ade kredit xnak pulak diorang text.. tapi time aku xde kredit melulu serbu nak text ngan aku.. (perasan dah),, tapi memang betul pun.. muahaha.. apee pun xboleh.. nak qua.. nak jumpe kengkawan.. tapi cejuk lah.. naek bulu roma aku nak qua malam nieyh.. heish,, lain pulak cerite.. actually aku nak cerite pasal balak sorang nieyh.. cam yang aku cakap tadi , aku da lame kenal die.. tapi xtau lah kenape tetibe je aku leh sy0k kat die.. hei korang , sy0k je tau , bukan fall in l0ve keyh.. hati aku tetap lekat pade chot.. bukan gam uhu semate-mate tau,, balak nieyh name die sharil.. sedap kan ?? shakiera and sharil.. due2 sha.. hahah,, (da mule nak berangan).. sharil nieyh adik exbf aku sebenarnye.. hehe.. die baek.. sweet plak tuh.. muke xde lah encem mane,, yang paling penting die xsomb0ng ye.. tadi aku borak2 ngan membe2 die.. paz tuh korang nak tau x,, die mara.. hahah.. (jelez lah tu agaknye..) apeelah sharil nie.. ex2bf aku slame nie xpenah mara aku tau,, dak ni je yang bran mara aku.. (eish,, nak kene nieyh) heheh.. ape2 p0n aku tetap ingat chot sayang aku.. heheh (gatainye aku,,)
:: ~haha,, baru sedo ke diri sendirik ni gatal ?? ~ ::

Thursday, 20 October 2011

risau lah kat u sayang..

semalam aku dapat tau orang yang aku sayang exciden.. membe dak tu yang bagitau.. aku teruz menangis bile dapat tau die exciden.. patutlah aku text die xreply.. ya allah risaunye,, malam niey baru die text aku.. aku tanye lah die ok ke x,, die cakap die ok.. lega hati aku bile die cakap cm tu.. aku tanye jugak die luke kat bahagian mane,, die cakap bawah mate , pangkal hidung ngan bibir bengkak sikit.. cam tu punye banyak die cakap sikit ?? hey chot,, chot,, naseb baik aku sayang kau tau,, sebenarnye aku masih tak puas hati,, hati aku takkan tenang selagi aku xjumpe die depan2.. so , tadi aku qua jap.. nak tau aku gi mane ? mesti korang dah dapat agak aku pegi mane kan.. aku gi jumpe die lah.. sedihny aku tengok die.. aku xsampai hati tengok muke die.. tetibe aku t'menangis,, (alamak,, buad segan je kan).. paz tu die kesat aer mate aku.. sweetnye aku cakap.. (tapi dalam hati lah,, hehhe).. aku jumpe die kat umah die.. time tu die baru nak makan.. so , tanpe segan silu aku amek sudu yang die pegang , and aku suap die.. aku tak tau lah kenape kau syang sangad2 ngan die.. padahal kitorang baru je kenal awal tahun nieyh tau,, tah la yek.. pape pun aku still tunggu die sampai bile2.. aku janji ngan diri aku sendiri yang aku takkan couple ngan mane2 lelaki selagi aku tak dapatkan si chot sayang aku nieyh.. time aku nak balik die cakap thankz,, lembut je suare die.. maybe sebab die penat... lagi2 ngah saked cam tu kan.. mase die pegang tangan aku , aku rase s0mething dffrent tau weyh... aku pun xtau camane nak cakap.. ah !! yang penting memang laen lah.. aku rase malam nieyh lah malam kenangan paling best selame aku kenal ngan die...
~ chot sayang , cepat sembuh ye.. kiera doakan chot cepat sehat.. nanti kite boleh jalan2 macam selalu..~

gelak tak ingat dunia

tadi aku pegi lepak kat sawah ngan membe aku.. aku juz nak teman membe aku tu jumpe balak die je.. and secara xsengaje balak kesayangan kawan aku tu bawak membe die.. so aku pun try2 lah "mnggedik" ngan membe balak kawan aku tu,, die pun ok j.. so aku pun ok lah.. time kitorang ngah borak hal masing2,, ader lah sorang mamat nieyh lalu.. motor die memang smart xterkate.. jelez aku tengok.. orangnye boleyh lah tahan encemny.. ( da mule dah,,) tapi time kitorang b'empat senyum , mamat nieyh memang xsenyum langsong !! haish ,, aku punyer lah geram,, sabor je lah kan,, paz tu aku nampak die patah alek.. pondok tempat kitorang lepak tu ader lorong kat sebelahnye.. mamat tu nak belok.. aku geram sebenanye,, tapi aku try jugak buad muke "baek",, (dalam hati tuhan je yang tau),, tapi mamat tu still xnak senyum,, so dengan xdirancang , tetibe je aku leyh jerit kat mamat tu,, aku cakap " eyh der,, mentang2 muke ko encem , nak blagak lah plak,, untong kitorang da senyum,, kau tu lau lalu setakat nak tayang muke kau yang encem tapi prangai cm taik baek xpayah !! ",, sebenarnye aku bukan sengaje nak quakan ayat cm tu,, tapi xtau lah kenape tetibe je ayat tu leyh qua dari mulot aku yang "baek" nieyh.. nak tau x pe jadik kat mamat tu ?? die masok parit.. hahah.. aku rase die tkejut dengar suare aku yang mengalahkan guruh tu.. apeelarh.. kitorang malaz nak tolong , kitorang tengok je lah.. lagipun mamat tu pun xmintak tolong k.. hahha.. bile ingat2 balek , kesian pun ade.. yelarh , salah aku jugak sebab tetibe jerit kuad2 xtentu pasal.. da cam orang gile pun ade.. hahah.. kesian2..
pesanan : ~kepade mamat tu,, sorylah dear,, aku xsengaje.. habis , kau menyombong sangad,, aku dah lah pantang lau orang menyombong xtentu pasal.. sory 2 say k.. ^^,~