Myspace Glitter Text

Thursday, 20 October 2011

risau lah kat u sayang..

semalam aku dapat tau orang yang aku sayang exciden.. membe dak tu yang bagitau.. aku teruz menangis bile dapat tau die exciden.. patutlah aku text die xreply.. ya allah risaunye,, malam niey baru die text aku.. aku tanye lah die ok ke x,, die cakap die ok.. lega hati aku bile die cakap cm tu.. aku tanye jugak die luke kat bahagian mane,, die cakap bawah mate , pangkal hidung ngan bibir bengkak sikit.. cam tu punye banyak die cakap sikit ?? hey chot,, chot,, naseb baik aku sayang kau tau,, sebenarnye aku masih tak puas hati,, hati aku takkan tenang selagi aku xjumpe die depan2.. so , tadi aku qua jap.. nak tau aku gi mane ? mesti korang dah dapat agak aku pegi mane kan.. aku gi jumpe die lah.. sedihny aku tengok die.. aku xsampai hati tengok muke die.. tetibe aku t'menangis,, (alamak,, buad segan je kan).. paz tu die kesat aer mate aku.. sweetnye aku cakap.. (tapi dalam hati lah,, hehhe).. aku jumpe die kat umah die.. time tu die baru nak makan.. so , tanpe segan silu aku amek sudu yang die pegang , and aku suap die.. aku tak tau lah kenape kau syang sangad2 ngan die.. padahal kitorang baru je kenal awal tahun nieyh tau,, tah la yek.. pape pun aku still tunggu die sampai bile2.. aku janji ngan diri aku sendiri yang aku takkan couple ngan mane2 lelaki selagi aku tak dapatkan si chot sayang aku nieyh.. time aku nak balik die cakap thankz,, lembut je suare die.. maybe sebab die penat... lagi2 ngah saked cam tu kan.. mase die pegang tangan aku , aku rase s0mething dffrent tau weyh... aku pun xtau camane nak cakap.. ah !! yang penting memang laen lah.. aku rase malam nieyh lah malam kenangan paling best selame aku kenal ngan die...
~ chot sayang , cepat sembuh ye.. kiera doakan chot cepat sehat.. nanti kite boleh jalan2 macam selalu..~

No comments:

Post a Comment