Myspace Glitter Text

Thursday, 20 October 2011

gelak tak ingat dunia

tadi aku pegi lepak kat sawah ngan membe aku.. aku juz nak teman membe aku tu jumpe balak die je.. and secara xsengaje balak kesayangan kawan aku tu bawak membe die.. so aku pun try2 lah "mnggedik" ngan membe balak kawan aku tu,, die pun ok j.. so aku pun ok lah.. time kitorang ngah borak hal masing2,, ader lah sorang mamat nieyh lalu.. motor die memang smart xterkate.. jelez aku tengok.. orangnye boleyh lah tahan encemny.. ( da mule dah,,) tapi time kitorang b'empat senyum , mamat nieyh memang xsenyum langsong !! haish ,, aku punyer lah geram,, sabor je lah kan,, paz tu aku nampak die patah alek.. pondok tempat kitorang lepak tu ader lorong kat sebelahnye.. mamat tu nak belok.. aku geram sebenanye,, tapi aku try jugak buad muke "baek",, (dalam hati tuhan je yang tau),, tapi mamat tu still xnak senyum,, so dengan xdirancang , tetibe je aku leyh jerit kat mamat tu,, aku cakap " eyh der,, mentang2 muke ko encem , nak blagak lah plak,, untong kitorang da senyum,, kau tu lau lalu setakat nak tayang muke kau yang encem tapi prangai cm taik baek xpayah !! ",, sebenarnye aku bukan sengaje nak quakan ayat cm tu,, tapi xtau lah kenape tetibe je ayat tu leyh qua dari mulot aku yang "baek" nieyh.. nak tau x pe jadik kat mamat tu ?? die masok parit.. hahah.. aku rase die tkejut dengar suare aku yang mengalahkan guruh tu.. apeelarh.. kitorang malaz nak tolong , kitorang tengok je lah.. lagipun mamat tu pun xmintak tolong k.. hahha.. bile ingat2 balek , kesian pun ade.. yelarh , salah aku jugak sebab tetibe jerit kuad2 xtentu pasal.. da cam orang gile pun ade.. hahah.. kesian2..
pesanan : ~kepade mamat tu,, sorylah dear,, aku xsengaje.. habis , kau menyombong sangad,, aku dah lah pantang lau orang menyombong xtentu pasal.. sory 2 say k.. ^^,~

No comments:

Post a Comment